Skip to main content

Renovatie en modernisering zakelijk vastgoed

Waarom een nieuw kantoor of bedrijfspand bouwen als u voor minder geld en in kortere tijd uw bestaande pand kunt renoveren? Op deze manier voldoet het weer volledig aan uw eisen en wensen. Bij Buffel groep hebben we de ervaring dat dit altijd mogelijk is met minder rompslomp, de regelgeving voor nieuwbouw is nl. een stuk strenger.

Onze beloftes

Maximale flexibiliteit: wij gaan door waar anderen stoppen

Met Buffel groep kunt u rekenen op een vast team van betrouwbare vakmensen. Wij hebben diverse disciplines in huis, en waar nodig zetten wij partners in uit ons omvangrijke netwerk die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarmee bieden wij de flexibiliteit om al uw doelstellingen én uw planning waar te maken.

Partnerschap: wij maken de samenwerking waar

Wij denken in uw belang, en hebben oog voor de wensen van eigenaren, beheerders en gebruikers van elk pand. Wij verdiepen ons in uw project en bepalen samen met u de beste oplossing voor uw renovatievraagstuk. Tijdens de uitvoering heeft u één vaste contactpersoon, wel zo overzichtelijk. En de regie ligt bij ons, zodat u tijd overhoudt voor uw kerntaken.

Rendement: wij realiseren waardevermeerdering

Uw pand is na oplevering weer klaar voor de toekomst. Wij verbeteren onder andere: duurzaamheid, Isolatiewaarde, werkgeluk, uitstraling, zichtbaarheid en inrichting. Ook helpen wij de exploitatiekosten te verlagen. Zo leidt uw investering met Buffel groep voor u tot een hoger rendement op uw vastgoed.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden?

Renovatie en modernisering kantoorpanden

Wilt u uw pand inrichten voor het nieuwe werken? Gebruikers een corona-proof werkomgeving bieden? Een virusvrij klimaat in het gebouw creëren door luchtzuivering of verlichting is bij ons mogelijk.

Renovatie en modernisering logistiek vastgoed

De uitstraling van uw loods, warehouse, magazijn of distributiecentrum is belangrijk. Wij knappen uw logistieke vastgoed graag voor u op. Met een nieuwe coating of (isolerende) beplating aan de buitengevels zorgen wij voor een modern pand.

Renovatie en modernisering industrieel vastgoed

Wij nemen u het onderhoud van uw zakelijke vastgoed graag uit handen. Voor commercieel, retail, logistiek en industrieel vastgoed. Daarbij werken wij op basis van uitgekiende meerjarenplanningen.

Voorbeelden van de werkzaamheden die wij o.a. uitvoeren:

Kantoren casco maken en afwerken
Sandwichbeplating
Reinigen, voegen, hydrofoberen en coaten metselwerk
Kozijnen en beglazing vervangen
Coaten damwanden
Kunststof gevelbekleding oa Keralit
Bedrijfspanden huur gereed maken aan eisen nieuwe huurder
Asbest saneren
Vloeren afwerken, vloerbedekking, egaliseren, PVC, coaten hallen / parkeergarages
LED verlichting ombouw
Alu en kunststof kozijnen wrappen met folie (10 jaar garantie)
Verduurzamen, isoleren, warmtepomp en zonnepanelen
Coaten daken met een siliconendakcoating
Schilderwerken
Timmerwerk
Bestrating vernieuwen
Groenvoorziening
Kantoor inrichting
Ontwerp en visualisatie van interieur en exterieur
Glaswanden
Sanitairgroepen