Skip to main content

Buffel groep

Even voorstellen. Wij zijn Remco van Uffelen en Tjalle Brouwer, oprichters van Buffel groep B.V. en ondernemers met een gezonde dosis lef. Onze jarenlange praktijkervaring als zelfstandige renovatiespecialisten hebben wij gebundeld om vastgoedbeheerders, beleggingsmaatschappijen, investeerders en eigenaren met raad en daad bij te staan in de opwaardering van hun vastgoed.

Wij houden van samenwerking, want dat maakt sterk. Daar weet een buffel alles van. Een buffel is een krachtig beest, werkt in groepen en kan alles aan. Dat mag u ook van ons verwachten. Wij gaan voor het hoogst haalbare, elke dag. Geen valse beloftes, wij doen wat we zeggen. Afspraak is afspraak. 

Wij werken samen met interne en externe vakspecialisten in alle disciplines die van belang zijn voor hoogwaardige totaalrenovatie en verduurzaming van uw zakelijk vastgoed. Met al die kennis, expertises en ervaring kunnen wij al vanaf een vroeg stadium in het proces waarde toevoegen. Vervolgens begeleiden wij het gehele renovatietraject door de regie te nemen – u heeft er nauwelijks omkijken naar. 

Adviseren, realiseren, renoveren en onderhouden: wij doen het allemaal met heel veel toewijding. Ons hoogste doel? Uw verwachtingen overtreffen. Kunt u vervolgens met een prachtig pand de toekomst in.